Català | Castellano
Linbages neteges de clavegueram, desembossament de canonades, fosses septiques

Informació corporativa


LinBages SL, és una empresa especialitzada en desembossaments, neteges i manteniment de canonades, clavegueram industrial, urbà i particular amb equips mixtes, impulsors i de càrrega, també anomenats camions cuba. Més de 30 anys d’experiència ens avalen oferint al client un millor servei cada dia, les 24 hores i els 365 dies de l’any.

La nostra raó de ser és fonamenta en l’esforç, la confiança, la qualitat i la professionalitat en moments complicats i d’urgència, oferint al nostre client la millor solució a un preu raonable i competitiu.

LinBages SL, ofereix un ampli ventall de serveis complementaris als desembossaments per oferir als nostres clients la millor solució que necessiten. Apart de desembossar canonades tenim una gran experiència en localitzar arquetes amagades, fer inspeccions per microcamara TV, buidar foses sèptiques, treure aigua en inundacions, neteges i manteniments de comunitats, industrials i de xarxes municipals.

La nostra empresa dona servei a tot Catalunya. La Central està ubicada a la Catalunya Central i contem amb delegacions a l’Anoia, Alt Penedès i el Garraf . Estem preparats amb els equips més adequats, en tots els casos informem al client de les nostres tarifes per avançat i sense compromís. Complim amb la nostra paraula.

Els nostres serveis els oferim directament al particular, empreses, constructores, gestories en l’administració de finques i xarxes municipals, on també oferim el servei de manteniment i prevenció per tal d’evitar urgències desagradables.

Oficina Central


Tel. 93 874 91 54Neteges i Manteniment de clavegueram industrial, urbà i particular.