Català | Castellano
Linbages neteges de clavegueram, desembossament de canonades, fosses septiques

Serveis a Particulars

Desembossament de canonades


Linbages SL, Garanteix resultats duradors.

En els desembossaments utilitzem el sistema més eficient i rentable del mercat, l’aigua a pressió. Els embossaments normalment es produeixen per l’acumulació de tot tipus de residus, sabons, restes d’aliments formant un tap en les canonades, sifons, baixants, arquetes, etc. Aquest tap no permet circular l’aigua en les instal·lacions, provocant mals olors, inundacions, averies en electrodomèstics i mobiliari

Per eliminar el tap fem el següent procediment:

 Localització del registre en la canonada, on s’introduirà la manega d’aigua a pressió dels nostres equips mixtes o impulsors (camió cuba). El millor de tot, es que podem fer el registre sense necessitat de fer obres.

 Desembossament, utilitzant l’aigua a pressió de 0 fins a 250 bars. El sistema mes eficient i ecològic. Permet arrossegar els residus cap a la sortida general del immoble o absorbir-los amb els nostres equips mixtes.

 Proves d’aigua, abans d’acabar la nostra feina sempre comprovem el bon funcionament de les canonades per garantir resultats duradors, ja que elimina l’embús per complert i evita la reaparició a curt termini.

No hi ha embús que se’ns resisteixi.A Linbages som especialistes en oferir servei de desembossament


 Desaigües Arquetes
 Sifons Embornals
 Baixants Lavabos
 Escomeses Piques, banyeres i dutxes